Dobrodošli na flow! summit 2024.

flow! summit 2024.

Potpuno besplatno, 7 dana online, preko 65 predavača i 47 sati materijala, u potpunosti prevedeno na hrvatski!

flow! summit – najveći online kongres na temu osobnog rasta, duhovnosti i svjesnog življenja u Europi koji već godinama okuplja stotine tisuća ljudi diljem kontinenta – otvara svoja vrata 4. 11. 2024. Najutjecajniji svjetski i regionalni autori i stručnjaci iz područja duhovnosti, osobnog razvoja, iscjeljenja, psihologije, svjesnog življenja, holističke medicine, nutricionizma te motivacijskog govorništva – dijele svoja znanja i istodobno izravno potiču na pozitivne životne promjene! Tijekom 7 aktivnih i inspirativnih dana očekuje nas mnoštvo alata, praktičnih savjeta, izravnih uputa, meditacija i novih vježbi za balans uma i tijela.

Younity Croatia nam i ove godine donosi flow! summit s više govornika no ikada!  S preko 65 gostujućih stručnjaka i 47 sati materijala, na ovom sjajnom online događanju ćete pronaći Deepaka Chopru, Eckharta Tollea, Alberta Villolda, Gregga Bradena, Dr Joea Dispenzu, Bradleya Nelsona, Anitu Moorjani, Gabora Mate i mnoge druge.

Uz vrhunske svjetske stručnjake, ove godine nas očekuje preko 35 regionalnih stručnjaka koje okupljenih upravo zato da bi vam prenijeli njihova znanja i teme.

Početak online kongresa: 4. 11. 2024. Prijave moguće već danas! https://myablefy.com/epl/Kyt22xpMpkH3Z6ZzCRU5

Naučite više o odnosima, pravilnom stavu prema životu i svom tijelu, saznajte kako uvesti protok u svoj ljubavni život, koji su vitamini i minerali esencijalni da biste skladno plesali pjesmu života, te kako se povezati sa svojom dušom i beskrajnim poljem ljubavi oko nas. Saznajte kako gledati na svaku životnu situaciju kao priliku za buđenje i vaš osobni rast i osvijestite moć promjene koju svi mi imamo u sebi.

Potpuno besplatno, 7 dana, u potpunosti prevedeno na hrvatski.

Naučite kako prestati se boriti sa stvarnošću, srušiti zidove oko svojih srca i otpustiti strahove. Pridružite se younity Croatia na flow! summitu, najvećem online događaju u području duhovnosti i svjesnog življenja na našim prostorima te preuzmite najnovije alate i tehnike najvećih stručnjaka i napokon živite u harmoniji i toku!

flow! summit kreće 4. 11. 2024. , David i Helena Petrović gostuju u subotu 9.11. Prijavite se sada: https://myablefy.com/epl/Kyt22xpMpkH3Z6ZzCRU5

Dobrodošle i dobrodošli!